Skin Serum
VETENSKAPLIGT RÅDGIVNINGSTEAM
Dr. Paul Clayton 
Anhängare av Institute of Food, Brain & Behavior (Oxford) och gästprofessor vid University of Pecs (Ungern). Dr. Paul Clayton har studerat de farmakologiska effekterna av livsmedel och livsmedelsingredienser i nästan 40 år och är en av grundarna bakom PharmacoNutrition.
Dr. Rita Nilsen McStay 
Product & Nutrition Manager på BioActive Foods AS. Rita har en magisterexamen i klinisk näringslära från New York University och en doktorsexamen i livsmedelsvetenskap från norska University of Life Sciences.
Mr. Ola Eide 
Close Grundare och medgrundare av flera företag - däribland BioActive Foods AS. Han har flera års erfarenhet av företagande och internationellt styrelsearbete och har tjänstgjort som Director of Innovation på Mills DA och R&D Director vid Tine Norwegian Dairies.

Dr. Angela M. Rizzo 
Professor i biokemi vid universitetet i Milan. Expert inom biokemi inom lipider.

Vi hjälper våra kunder ändra livsstil! Hur kan man förebygga livsstilssjukdomar?

De viktigaste åtgärderna är uppenbara. Man bör äta mindre men nyttigare mat, bli mer fysiskt aktiv, sluta röka och hålla sig till ett moderat alkoholintag. Även föroreningar bör begränsas och man bör försöka uppnå bättre miljöförhållanden i samhället, på arbetsplatserna och i hemmet.

Idealiskt sett bör kosten bestå av 65 % kolhydrater, 15 % protein och 20 % fett. Under se senaste 50 åren har emellertid matvanorna ändrats, och det många äter i dag är främst raffinerad mat, snabbstekt mat med mättat fett, mat med högt sockerinnehåll och mindre frukt och grönsaker. Detta har lett till att en typisk måltid i dag består av cirka 30 % kolhydrater, 10-12 % protein, 40 % fett och 20 % socker.

Forskning visar att ett högt intag av frukt, bär och grönsaker, fiberrika produkter och fisk kan förebygga en rad sjukdomar som typ 2-diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och osteoporos.

Kanske är ökad fysisk aktivitet den allra viktigaste åtgärden mot livsstilssjukdomar. Den moderna civilisationen har lett till att dagens människor använder kroppen betydligt mindre än tidigare. Människor har rent generellt blivit passiviserade och inaktiva. Regelbunden motion och användning av kroppen 30–60 minuter dagligen stärker den och förbrukar kalorier. På det sättet begränsas risken för övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar samt benskörhet.
ref: https://medibas.se/handboken/kliniska-kapitel/levnadsvanor/patientinformation/olika-tillstand/livsstilssjukdomar/

Scandinavien Diet startade 2015 med ett Syfte:
Vårt syfte har aldrig varit att "bara" Distribuera kvalitativ näring till marknaden, utan istället med ett syfte att föra samman de absolut bästa inom varje segment och skapa en "helhet" så när du köper dina tillskott, får du inte bara en näringsrik produkt som bidrar till positiva hälsa, Utan du får ett helt koncept till förändring, en upplevelse som garanterat kommer överträffa förväntan  

Det handlar inte bara om oss, utan om dig: 
När du använder Viva och vårt Balance koncept bidrar du med att inspirera andra genom ditt ledarskap att välja "bra näring" istället för "snabb mat" som många gånger är extremt skadligt, du sparar förmodligen också pengar för dig och andra som väljer använda Balance genom dig då våra kostplaner är skapta för en effektiv ekonomi. När du använder Balance så får du kunskap, verktyg och råd för att skapa bättre vanor samt uppnå dina mål men också för att enkelt kunna inspirera andra till förändring.

Hur? Du som användare av Balance får fri tillgång vår Academy där vi samlat alla våra bästa erfarenheter , kostråd, recepttips samt färdiga kostplaner som passar alla. Allt från att hålla en balanserad och hälsosam livsstil, kanske gå upp i vikt eller gå ner a -3 till -10kg eller mer en så, det enda som styr är hur höga mål du har?

Vision: 
att genom våra grundläggande värderingar och principer knyta samman människor med integritet som brinner för att hjälpa andra. På så sätt kan vi tillsammans skapa förändring i den individuella människans liv som de inte har möjlighet att göra för sig själva.

Ett stort tack till alla kunder och samarbetspartners som idag är endel av den community som växt och växer med allt från från småbarnsföräldrar, hemma fruar, Elitidrottare, föreningar, Personliga tränare, hälsoinspiratörer.....

"The best way to start is to begin " and " We can only change the world by start with the man in the mirror "

Zinzino
Kvalitet Först Vi utvecklar och testar nya produkter konstant. Men då vi har en extremt hög standard på våra produkter konsulterar vi alltid våra experter i vårt rådgivningsteam innan vi lanserar en ny produkt. Oftast är de förbluffade över hur bra produkterna är, men till och från säger de till oss att vi måste göra förbättringar. Och det gör vi alltid. Inga kompromisser. Resultatet är att vi har produkter av allra högsta klass. Och det är tack vare vårt högt respekterade rådgivningsteam.
KVALITETSPRODUKTER FÖR OSS MED HÖGA KRAV
ETT LIV I BALANS. Zinzino erbjuder banbrytande och skräddarsydda produkter av högsta klass inom den nya vetenskapen inom farmako-kost, där man använder aktiva näringsämnen från mat för att bekämpa obalanserna i vår moderna livsstil.


Faun Pharma AS grundades 2001 och är en neutral och prestigefylld kontraktstillverkare. På Faun Pharma AS produceras produkter åt kända varumärken inom kosttillskott, hälsokost och kosmetika. Idag ägs Faun av Zinzino och en stor del av Zinzinos produktion sker här. 

Hemsida: www.faunpharma.com
Copyright 2014 - Your Name
Powered By ClickFunnels.com
Privacy Policy Cookie Policy