Lean Sweden-Vi levererar hälsosamma måltidsersättningar för viktkontroll inklusive Pt-online från 23kr/dagen
Vegeterian
En Nyttig Komplett Måltid
Enkelt levererad
Mer en 3 miljoner mål levererade, runtom i Europa
Betrodd av några av Sveriges bästa Pt:s och träningsanläggningar till deras kunder
 •  Gå ned i vikt 
 •  Bygga muskler 
 •  Balansera tarmfloran
 •  Vegetarisk
 •  Ultralågt glykemiskt index/glykemisk belastning
 •  Hög andel protein med ärtproteinisolat och havreprotein
 •  Hög andel fiber med Zinobiotic-fiberblandningen
 •  223 kalorier per portion
 •  Innehåller spenat och grönkål
 •  Sötningsmedel och smakämnen från naturliga källor.
 •  Fria från gluten
 •  Källa till 25 vitaminer och mineraler

VAD ÄR LEAN?

LeanShake är en läcker och hälsosam måltidsersättning för viktkontroll. 

LeanShake kan användas som en ersättning för en eller två måltider för viktminskning, som ett näringsrikt mål för att stilla hungern eller efter träningen.

 Produkten har ett högt innehåll av protein och kostfibrer som stimulerar tillväxten av de goda bakterierna i tjocktarmen. Den innehåller 25 vitaminer och mineraler och andra funktionella ingredienser. 

LeanShake är glutenfri och fri från konstgjorda smakämnen och sötningsmedel. LeanShake med vegetariska proteiner finns med bär- eller vaniljsmak.


Ladda ner vår senaste Ebook...
Just nu: Recept - KOM I FORM
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Av: Sarah Hellstrom

VARFÖR ÄR FIBER INNEHÅLLET I LEANSHAKE UNIKT?

Hälsoforskare är överens om att vi ska öka vårt dagliga kostfiberintag. LeanShake ger en blandning av kostfibrer som fungerar som bränsle för de fördelaktiga bakterierna i vår kolon.

Fibrerna i LeanShake stimulerar tillväxten av goda bakterier genom hela tjocktarmen. Det finns över 100 biljoner bakterier i humant kolon och medan vissa är bra för vår hälsa är andra mindre önskvärda. De goda bakterierna använder dietfibrer som bränsle, vilket gör att de kan växa ut och förflytta de mindre eftersökta bakterierna. De goda bakterierna bidrar till många viktiga kroppsfunktioner, som att utbilda vårt immunsystem. De är också kopplade till bättre humör, uthållighet och hälsa i allmänhet. En hälsosam tarm är avgörande för en hälsosam kropp.KVALITET + SYNERGI = RESULTAT

LeanShake är framtagen med de bästa tillgängliga proteinerna, fibrerna, fettsyrorna och mineralerna för att tillhandahålla optimal effekt vid viktminskning och sport.

GÅ NED I VIKT

Ersätta en eller fler måltider om dagen för att gå ned1 eller behålla 2 vikten. Det är en näringsrik måltid som har utformats med de bästa tillgängliga ingredienserna: högkvalitativa proteiner, fem kostfiber, flera olika fettsyror och 25 olika vitaminer och mineraler. Den tillhandahåller all näring kroppen behöver samtidigt som den innehåller mindre kalorier än en normal måltid.

BYGGA MUSKLER

Proteinerna bidrar till tillväxt i muskelmassan under träning3. LeanShake är framtagen med de bästa tillgängliga proteinerna på marknaden. Flera av mineralerna6 och även en del av vitaminerna har hälsopåståenden som är relaterade till muskelfunktion7. LeanShake kan också konsumeras som en kompletterande måltid före eller efter fysisk träning.

BALANSERA MAGEN

Kostfibrerna i Leanshake är samma som i ZinoBiotic och de stimulerar tillväxt av bra bakterier i alla delar av tjocktarmen. De bra bakterierna behöver kostfibrer som kost för att hålla sig friska och föröka sig mer än de mindre önskvärda bakterierna. Bra bakterier bidrar till många viktiga kroppsfunktioner som t.ex. att jäsa osmälta livsmedel, producera vitaminer och att utbilda vårt immunförsvar. En frisk tarm är av grundläggande vikt för en sund kropp.


VAD ÄR LEAN GJORT AV?

LeanShake är framtagen med de bästa tillgängliga proteinerna, fibrerna, fettsyrorna och mineralerna för att tillhandahålla optimal effekt vid viktminskning och sport.

Hälsoforskare är överens om att vi ska öka vårt dagliga kostfiberintag. LeanShake ger en blandning av kostfibrer som fungerar som bränsle för de fördelaktiga bakterierna i vår kolon.

Fibrerna i LeanShake stimulerar tillväxten av goda bakterier genom hela tjocktarmen. Det finns över 100 biljoner bakterier i humant kolon och medan vissa är bra för vår hälsa är andra mindre önskvärda. De goda bakterierna använder dietfibrer som bränsle, vilket gör att de kan växa ut och förflytta de mindre eftersökta bakterierna. 

De goda bakterierna bidrar till många viktiga kroppsfunktioner, som att utbilda vårt immunsystem. De är också kopplade till bättre humör, uthållighet och hälsa i allmänhet. En hälsosam tarm är avgörande för en hälsosam kropp.


Få hjälp & kostråd : Boka Gratis Konsultation

Copyright ©Scandinaviendiet 2018. All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com
Privacy Policy Cookie Policy