Få en Gratis konsultation
Låt oss hjälpa dig, vi är två tjejer med enorm erfarenhet, vi erbjuder alla en gratis konsultation över telefon/skype på 20minuter. 

Vi garanterar ett tryckt samtal med fokus på din hälsa.

Du har inget att förlora, samtalet är satt som en service från vår sida. Under samtalet sker ingen försäljning överhuvudtaget, utan endast vägledning. Erbjudande relaterat till dina behov skickas först ut efter samtal och du har inga åtaganden alls. Känn dig helt trygg :) Med vänlig hälsning /
Sarah & Josefine

Sarah Hellström

Hälsocoach. Personlig tränare. Inspiratör.
Sarah har förutom sitt glödande intresse för hälsa och träning, ett gediget intresse för människor i helhet. Hon har under de senaste jobbat som hälsocoach och främst varit inriktad på människor med livsstilsrelaterade sjukdomar såsom övervikt och fetma. Kombinationen av att jobba med ohälsa samt personliga erfarenheter har gjort att hon verkligen har förstått vikten av balans och på senare år har hon mer intresserat sig för varför människor inte har en sund relation till mat och träning, och varför människor som har det ändå inte mår bra i helhet.
Hon har en friskvårdskonsulentutbildning i grunden, med fokus på friskvård och hälsa i sin helhet. Hon är utbildad kostrådgivare, personlig tränare och stresshanterare, samt har gått en separat hälsocoach-utbildning, ett flertal kurser inom personlig utveckling och ledarskap. 

JOSEFINE FJÄLLID

Josefine är en tjej som brinner starkt för hälsa och friskvård och som trivs otroligt bra i rollen att hjälpa och coacha människor till en bättre livsstil. Hon är utbildad hälsopedagog i grunden och har en bred kompetens inom området. Hon jobbar i dagsläget som hälsoutvecklare, hälsocoach, och hälsopedagog på olika företag där hon både håller i föreläsningar, gör hälsoprofilbedömningar, samt coachar människor i träning och en bättre kosthållning. Hon har gedigen erfarenhet av träning och är utbildad träningsinstruktör i spinning, core, vattengymnastik, dans, motionsgymnastik, cirkelträning, individanpassad träning, löpning och stavgång.
*vi respekterar din integretet, vi delar inte dina uppgifter vidare. 
Powered By ClickFunnels.com
Privacy Policy Cookie Policy