Scandinavien Diet
Sleep
Zinzino Skin Serum 30ml 798,00kr

Just Nu 20% rabatt 639,00 kr + frakt 
**Gäller endast engångsorder, ej prem.
Innehåll: 
Zinzino SkinSerum är en 24-timmars Youth Formula för ansikte och hals. Den återfuktar och jämnar ut huden samt förbättrar dess elasticitet och spänst. Detta reducerar fina linjer och uppkomsten av rynkor.

Zinzino SkinSerum är först i sitt slag. Den är utformad för att hantera och ändra åldrande systematiskt, och den representerar nästa steg inom hudvård.

Zinzino SkinSerum fungerar genom att förbättra den extracellulära matrisen (ECM), det fina nät av mikrofibrer som ger huden stöd. De aktiva ingredienserna i Zinzino hudserum skyddar, reparerar och återuppbygger matrisen.

Jag kommer
alltid vara tacksam

De senaste 10 åren har jag haft svåra hudproblem. Jag har besökt flera dermatologer, naturläkare och homeopater som försökt hjälpa mig, men inte lyckats. Mina problem har verkligen påverkat min självkänsla och när det varit som värst lämnade jag aldrig huset osminkad. I oktober 2016 bestämde jag mig för att prova något nytt - Zinzino Skin Serum. Jag applicerar serumet sparsamt på ansikte och hals morgon och kväll. Efter två månaders användning är resultatet fantastiskt. Resultatet håller i sig och jag kommer alltid vara tacksam. Jag kommer definitivt fortsätta använda produkten!
Haldora, 23 år

Dina uppgifter
Kontakt INFORMATION
Adress
Kassa
Vara
Pris
Kredit korts nr:
CVC kod:
Mån
År
Typ
Summa
Dynamically Updated
$XX.00

Engångserbjudande : Välj till 1 extra serum (30ml) för endast 495kr inklusive frakt

JAG ÄR VÄLDIGT GLAD

Zinzino Skin Serum fungerar verkligen för mig! Jag började använda serumet för sex veckor sedan och det har redan reducerat fina linjer och rynkor. Jag upplever en övergripande förbättring av kvaliteten på min hud. Jag är väldigt nöjd med resultatet så här långt.
Anette - Sverige

Nöjd kund Garanti - 30dagar

30 dagars ångerrätt på Näringstillskott, För återbetalning skall ett email om ånger inkomma till scandinaviendiet@todayacademy.se minst 10 dagar innan 30 dagar gått samt produkten skall returneras i hel förpackning. *Vid gjort Fettsyreanalys test med påvisad Balans på 3:1 eller bättre så får du pengarna tillbaka för testet. 

Frakt info:
Alla beställningar måndag - tors ​​skickas inom 1 arbetsdag. Fre-sön ordrar skickas först på måndag.

Standard Frakt Sverige:
75:-
35:-mån på prenumerationer 
(3 - 5 arbetsdagar)
Alla produkter skickas från Göteborg

International Shipping: (10-15 business days)
Powered By ClickFunnels.com
Privacy Policy Cookie Policy