• Återfuktar och jämnar ut huden
  •  Förbättrar hudens elasticitet och spänst
  • Reducerar fina linjer och uppkomsten av rynkor
Zinzino SkinSerum fungerar genom att förbättra den extracellulära matrisen (ECM), det fina nät av mikrofibrer som ger huden stöd. De aktiva ingredienserna i Zinzino hudserum skyddar, reparerar och återuppbygger matrisen.

JAG ÄR VÄLDIGT GLAD

Zinzino Skin Serum fungerar verkligen för mig! Jag började använda serumet för sex veckor sedan och det har redan reducerat fina linjer och rynkor. Jag upplever en övergripande förbättring av kvaliteten på min hud. Jag är väldigt nöjd med resultatet så här långt.

Anette - Sverige
Den är utformad för att hantera och ändra åldrande systematiskt, och den representerar nästa steg inom hudvård.

Jag kommer
alltid vara tacksam

De senaste 10 åren har jag haft svåra hudproblem. Jag har besökt flera dermatologer, naturläkare och homeopater som försökt hjälpa mig, men inte lyckats. Mina problem har verkligen påverkat min självkänsla och när det varit som värst lämnade jag aldrig huset osminkad. I oktober 2016 bestämde jag mig för att prova något nytt - Zinzino Skin Serum. Jag applicerar serumet sparsamt på ansikte och hals morgon och kväll. Efter två månaders användning är resultatet fantastiskt. Resultatet håller i sig och jag kommer alltid vara tacksam. Jag kommer definitivt fortsätta använda produkten!

Haldora, 23 år

DEN EXTRACELLULÄRA MATRISEN ÄR MYCKET VIKTIG FÖR HUDENS ÅLDRINGSPROCESS OCH REPARATION

Exponerad hud åldras snabbare än icke-exponerad hud eftersom många ålderstecknen påskyndas av externa faktorer. Externa faktorer såsom solexponering, cigarettrök och miljöföroreningar producerar fria radikaler som är skadliga för huden.

Det finns även interna faktorer. När hudens har en optimal metabolism repareras skadorna och matrisen upprätthålls. Dålig kost påskyndar dock skador på matrisen och bromsar återbildandet. Detta leder till ökad förstörelse av matrisen och snabbar på utvecklingen av fina linjer och rynkor. Hudvård bör fokusera på orsakerna till åldrandet och synliga ålderstecken. Zinzino SkinSerum gör detta genom att skydda, reparera och återuppbygga matrisen.

Det är en mycket effektiv stand-alone produkt. Men om din kost inte är helt perfekt får du mer ut av produkten om du också använder BalanceOil och Xtend, som ger näring åt huden inifrån.
SKYDDA: MINSKA NEDBRYTNINGEN AV MATRISEN

Solljus påskyndar hudens åldrande genom att bryta ner ECM. Zinzino SkinSerum innehåller fyra aktiva ingredienser som blockerar denna viktiga del av åldrandet i fyra olika skeden. 
- skvalen 
- 1-3, 1-6 beta-glukaner 
- tokoferoler och tokotrioenoler 
- polyfenoler från oliver
Ladda ner vår senaste Ebook...
Just nu: Recept - KOM I FORM PÅ 30 DAGAR
Av: Sarah Hellstrom
Få hjälp & kostråd : Boka en gratis Konsultation

Copyright ©Scandinaviendiet 2018. All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com
Privacy Policy Cookie Policy