kombination av vildfiskolja och olivolja
Ger en Omega 3 med mätbara resultat
Välj mellan fräsch citron, läcker vanilj eller en välsmakande blandning av apelsin, citron och mint. 
Betrodd av några av Sveriges bästa Pt:s och träningsanläggningar till deras kunder

Sarah Hellström, Hälsoentreprenör & Livsstilcoach

Jag har jobbat med hälsa/ohälsa sen i början av 2012 och har under flera år använt balance oil som ett komplement i mitt koncept för en sund och balanserad livsstil.
Vi vet idag att inflammation är roten till mängde sjukdomar och lika väl vet vi att en av de största bidragande orsakerna till detta är vår nutids livsstil och kost. 
Balance oil har varit otroligt värdefull för många av mina klienter som tack vare att få ordning på fettbalanserna i kroppen fått fantastiska resultat, både i hälsa & livskvalitet!

VAD ÄR BALANCE OIL?

BalanceOil är ett naturligt kosttillskott som hjälper dig att öka nivåerna av essentiella omega-3-fettsyror i kroppen och hjälper dig justera ditt omega 6:3-förhållande till optimala nivåer på bara 120 dagar. BalanceOil innehåller en kombination av vildfiskolja och olivolja, med extra högt innehåll av polyfenoler, för säker och effektiv dosering och absorption i kroppen. Välj mellan fräsch citron, läcker vanilj eller en välsmakande blandning av apelsin, citron och mint. Innehåller 300 ml (10 fl oz) per flaska. 


VAD SKILJER BALANCE OLJAN FRÅN ANDRA OMEGA-3 TILLSKOTT?

Skillnaden mellan vanliga 3-produkter och Balance-produkterna är innehållet i marina omega-3-fettsyror (EPA och DHA) och polyfenoler från oliver. Denna speciella kombination kommer att återställa och bibehålla en normal Omega-6 / Omega-3 fettsyrabalans i kroppen på ett säkert och effektivt sätt och efterliknar de skyddande effekterna av att äta oljig fisk. De flesta omega-3-produkter innehåller bara de marina omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. Balansprodukterna kombinerar bäst från den arktiska och medelhavsdieten. Genom att lägga BalanceOil i din kost ökar din Omega-3-nivå i din kropp och Omega-6 / Omega-3-fettsyrabalansen i kroppen kommer att normaliseras.


VARFÖR SKA JAG TA OMEGA-3-TILLSKOTT?

Omega-3-fettsyror är viktiga för att nå normal och bra balans mellan komponenter i kroppen. Dessutom är omega-3 viktigt för en naturlig och hälsosam utveckling och tillväxt. Ett antal dokumenterade vetenskapliga studier visar att omega-3 (EPA och DHA) är viktiga för kardiovaskulär hälsa 2, fosterutveckling 1, kognitiv prestanda, humör och beteende, för att nämna några.

JAG HAR MER ENERGI

Jag har mått fantastiskt sen jag började använda BalanceOil. Jag har mycket mer energi och känner att mitt immunförsvar är starkare. Eftersom vi har ärftliga hjärtproblem i familjen så känns det särskilt bra att addera en produkt som är bra för hjärtat till min kost. Jag är väldigt nöjd med Zinzino BalanceOil
- Arja, Finland

Test 1: 7.9:1 Test 2: 2.9:1

VARFÖR ÄR DET VIKTIGT ATT HA EN NORMAL BALANS AV OMEGA-6- OCH OMEGA-3-FETTSYROR?

Vår västerländska kost innehåller mycket omega-6-fettsyror och relativt små mängder av marina omega-3-fettsyror. Detta ökar obalansen mellan omega-6-fettsyror och omega-3 -fettsyror i kroppen. Denna obalans är en påtagande orsak till att livsstilsrelaterade hälsoproblem utvecklas. Både omega-6- och omega-3-fettsyrorna är prekursorer till hormonliknande signalmolekyler (eikosanoider) i kroppen. Eikosanoider som kommer från omega-6 är inflammationsfrämjande och understödjer kronisk inflammation. Signalmolekyler som kommer från omega-3-fettsyror har lägre inflammatorisk potential och vissa är även kraftigt antiinflammatoriska. På många sätt kompletterar eikosanoiderna varandra, och det är därför viktigt att ha en bra balans mellan dem. En normal balans mellan omega-6- och omega-3-fettsyror är grundläggande för en bra eikosanoidbalans, medan en balans med mer omega-6- än omega-3-fettsyror understödjer kronisk inflammation. Nordiska ministerrådet rekommenderar att förhållandet mellan omega-6- och omega-3-fettsyror i kosten är under 5:1. (Läs också: “Fettsyror och lokala hormoner”)BEVIS PÅ BALANS PÅ 120 DAGAR

Våra certifierade laboratorier har analyserat fler än 2047.000 test (JUNI 2018) vilket gör den till världens största databas. Det genomsnittliga omega 6:3-förhållandet för de som inte tog kosttillskott med omega-3 var 12:1 i norra Europa, 15:1 i Europa och 25:1 i USA. Efter att ha tagit BalanceOil i 120 dagar, är det genomsnittliga förhållandet under 5:1 och i många fall under 3:1.

Ebook just nu: Recept - KOM I FORM
Av: Sarah Hellstrom
Få hjälp & kostråd :


Copyright ©Scandinaviendiet 2018. All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com
Privacy Policy Cookie Policy