SÖMN - Viva bidrar till att lindra mental trötthet och utmattning samt främjar en god söm
Viva hjälper dig att minska stress och bidrar till ett positivt humör.
  • Sömn - Viva bidrar till att lindra mental trötthet och utmattning samt främjar god sömn *1
  •  Avkoppling - Viva bidrar till att minska vardagsstress*2
  •  Välmående - Bidrar till positivt humör*3
Flera nyligen utförda kliniska provningar har bekräftat produktens effekt, som spänner från små förbättringar till livsförändrande resultat.
Betrodd av några av Sveriges bästa Pt:s och träningsanläggningar till deras kunder

VI HJÄLPER DIG ÄNDRA LIVSSTIL

Scandinavien Diet startade 2015 med ett Syfte:
Vårt syfte har aldrig varit att "bara" Distribuera kvalitativ näring till marknaden, utan istället med ett syfte att föra samman de absolut bästa inom varje segment och skapa en "helhet" så när du köper dina tillskott, får du inte bara en näringsrik produkt som bidrar till positiva hälsa, Utan du får ett helt koncept till förändring, en upplevelse som garanterat kommer överträffa förväntan  

Det handlar inte bara om oss, utan om dig: 
När du använder Balance bidrar du med att inspirera andra genom ditt ledarskap att välja "bra näring" istället för "snabb mat" som många gånger är extremt skadligt, du sparar förmodligen också pengar för dig och andra som väljer använda Balance genom dig då våra kostplaner är skapta för en effektiv ekonomi. När du använder Balance så får du kunskap, verktyg och råd för att skapa bättre vanor samt uppnå dina mål men också för att enkelt kunna inspirera andra till förändring.

Hur? Du som användare av Balance får fri tillgång vår Academy där vi samlat alla våra bästa erfarenheter , kostråd, recepttips samt färdiga kostplaner som passar alla. Allt från att hålla en balanserad och hälsosam livsstil, kanske gå upp i vikt eller gå ner a -3 till -10kg eller mer en så, det enda som styr är hur höga mål du har?

Vision: 
att genom våra grundläggande värderingar och principer knyta samman människor med integritet som brinner för att hjälpa andra. På så sätt kan vi tillsammans skapa förändring i den individuella människans liv som de inte har möjlighet att göra för sig själva.

Ett stort tack till alla kunder och samarbetspartners som idag är endel av den community som växt och växer med allt från från småbarnsföräldrar, hemma fruar, Elitidrottare, föreningar, Personliga tränare, hälsoinspiratörer.....

"The best way to start is to begin " and " We can only change the world by start with the man in the mirror "
VAD ÄR VIVA?

Viva är ett naturligt kosttillskott som kan förbättra humöret och öka ditt allmänna välbefinnande på flera olika sätt. Viva hjälper dig att minska stress och bidrar till ett positivt humör genom att främja ett friskt och välfungerande nervsystem/hjärna och den normala psykologiska och mentala funktionen.

Produkten bidrar också till att minska trötthet och utmattning. Flera nyligen utförda kliniska provningar har bekräftat produktens effekt, som spänner från små förbättringar till livsförändrande resultat.

Viva är en kombination av affron®, ett standardiserat och patentskyddat extrakt av rena saffranspistiller (Crocus sativus L) av förstklassig kvalitet från Spanien, fem B-vitaminer, jod och vitamin C.


Ladda ner vår senaste Ebook...
Just nu: Recept - KOM I FORM
Av: Sarah Hellstrom
Få hjälp & kostråd : 08 - 428 85 08

Copyright ©Scandinaviendiet 2018. All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com
Privacy Policy Cookie Policy