Lider du av sömnproblem eller stress ?
Stämmer detta in på dig?
*Du har svårt att somna? vaknar lätt på natten?
*Du är rädd för att somna då ibland de dröjt timmar eller kanske inte somnade alls?
*Du känner trötthet, ångest eller likgiltighet på dagen?
Beställ 1 paket Viva idag,
Just nu upp till 30% rabatt och gratis livsstils coachning online ingår.
SÖMN - Viva bidrar till att lindra mental trötthet och utmattning samt främjar en god sömn*1

AVKOPPLING - Viva bidrar till att minska vardagsstress*1

VÄLMÅENDE - Bidrar till ett positivt humör *1

Jag har under en längre period slitit med depression och panikångest. Jag är en person som helst avstår från läkemedel, innan Vivan åt jag anti depressiv medicin för att orka med vardagen. Jag jag hade slutat med den sista kuren någon månad innan eventet där Vivan lanserades men fick ett återfall och hade precis fått ett nytt läkemedel som jag testade då. Det första läkaren säger är att det är otroligt mycket biverkningar så börja med halv dos och fasa in det sakta.

När man har dom orden bultandes i skallen och sen sitter på eventet och får höra vad Vivan gör så kan jag säga att jag fick stort hopp om produkten och sprang till shoppen och köpte ett gäng kartor.

Numera så har jag fortfarande en del problem men tar helt enkelt Viva när jag känner mig stressad och uppjagad. Pulsen går ner och stressen lägger sig. Jag får en harmoni i kroppen. Om jag känner mig stressad i samband med att jag skall lägga så mig tar jag 2 Viva och insomningen funkar utan problem. - Jonas Ohlsson, Karlstad - 

Använder Vivan sen ca 4 månader tillbaka. Har haft sömnproblem sen 2011 med perioder med insomningsproblem, orolig sömn och trötthet. Använde ljudbok när det var som värst vilket fungerade okej. Stress gjorde det värre. Sen jag började med Viva har jag inte haft några problem trots stor stress det senaste halvåret. Använder även oljan som även kan påverka - Simon Larsson - 

Min systers fästman som spelar elitfotboll på högsta nivå har haft sömnproblem så länge han kan minnas. Vivan är den första naturliga produkt han provat som gjorde skillnad både i stressnivåer och hans sömnkvalitet. - Sarah, Livstilscoach - sarahhellstrom@todayacademy.se


Flera nyligen utförda kliniska tester har bekräftat produktens effekt, som spänner från små förbättringar till livsförändrande resultat.  *Läs om  Vetenskap längre ned.

✓ Höjer serotoninet
✓ Saffran är nämligen en effektiv stämningshöjare på grund av dess förmåga att kunna höja nivåerna av signalsubstansen serotonin.
 ✓ I Frankrike rekommenderas även saffran ofta till ungdomar som lider av prestationsångest.
✓ Kan rätta till obalanser i hjärnan.

✓ Vid en depression har hjärnans signalsubstanser, som styr kommunikationen mellan olika hjärnceller, hamnat i obalans. Vad få dock vet är att man med ett så enkelt knep som intag av saffran kan återställa denna balans genom att hindra de hjärnceller som producerat serotonin att suga upp fritt serotonin. På så sätt ökas mängden biologiskt aktivt serotonin i hjärnan, vilket bidrar till att bevara känslomässig balans och en positiv sinnesstämning.

Läs hela artikel nedan om vad Kurera skriver om Saffran.


Läs vad tidningen Kurera skriver om de posetiva effekter av Saffran!

https://kurera.se/saffran-hojer-mangden-aktivt-serotonin-i-hjarnan/
"JAG TROR INTE PÅ GENVÄGAR
IDAG VET JAG ATT DET FINNS NATURLIGA VERKTYG SOM KAN FÖRÄNDRA MÄNNISKORS LIVSKVALITE UTAN BIVERKNINGAR"

Mitt namn är Andreas, Jag är 32 år och lever idag ett fantastiskt liv med min Adhd diagnos, samtidigt som jag driver flera företag och en organisation som är speciellt fokuserad på att hjälpa människor etablera nya vanor i sitt liv för att minska stress, ångest, depression, sömnsvårigheter, utmattning och alla de hemska diagnoser som idag drabbar var och varannan människa. Idag är mitt liv fantastiskt men SÅ HAR DET INTE ALLTID VARIT!

Vid 28 års ålder så kollapsade jag plötsligt utanför dörren hemma och sedan den dagen har  inget varit sig likt. Under flera år hade jag kämpat för att nå toppen, men istället för att ta hand om min kropp så fyllde jag mitt liv med stress, dåliga vanor, dålig kost som led till sömnproblem och hjärtklappning som bara blev värre och värre och tillslut fanns det ingen annan utväg för kroppen än att slå bakut. Hjärtat rusade, kollaps varpå jag i ilfart kördes i ambulans till akuten.

Dagen efter vaknade jag upp och solen lös in genom fönstret och jag undrade vem jag var och vad livet handlar om " för första gången i livet kände jag mig helt tom och själlös på insidan " Jag förstod att livet är skört och att det kommer bli en lång resa tillbaka, några dagar senare så blev jag sittande på toa med enorma magkramper och mängder blod i avföringen! - blödande magsår, ansiktes förlamning, hjärtklappning  och utan energi . 

Men värst av allt var den förnedrande känslan gentemot min omgivning som  jag byggde upp när jag plötsligt tvingades avstå från att göra de mest enkla saker som man normalt tar för givet. Jag bestämde mig för att vinna livet tillbaka och aldrig mera BETALA PRISET MED MIN HÄLSA! Året var 2014 och det tog mig 3 år att bygga tillbaka en sönder stressad och utmattad kropp. Med fokus på att rensa upp livet, byta dåliga vanor samt rätt kost inkluderat selektivt utvalda näringstillskott.

  Sommaren 2017 fick jag vara testpilot på denna magiska produkt som är helt naturlig. Viva är en kombination av Affron®, ett standardiserat och patentskyddat extrakt av rena saffranspistiller (Crocus sativus L) från Spanien, fem B-vitaminer, jod och vitamin C. Med dessa ingredienser bidrar kosttillskottet till ökat välmående genom att lindra mental trötthet och utmattning samt främja god sömn. Märk att jag äter fortfarande mina Adhd medicin men sammansättningen av Viva och min medicin har gett en fantastisk kombination då jag känner ett större lugn samt avslappning. Vad det gäller sömnen så har den blivit mycket bättre samt djupare då adhd medicinen annars ger ett lite mer stressat sömnläge enligt min mening. 
" JAG HAR INTE HÖRT NÅGON SOM INTE FÅTT POSITIVA RESULTAT.
FICK DIREKT ETT INNRE LUGN OCH FANTASTISK SÖMN " 
Min styvmor hade sår som sprack upp, blödde och varade sedan hon höll på att brinna inne när huset brann ner. Hon tuppade av innan hon hann hoppa ut genom fönstret och resultatet blev brännskador över en stor del av kroppen. 

De såren läkte inte igen riktigt efter olyckan trots lång tid. Men när hon fick balansoljan så läkte såren  en gång för alla från grunden och hon mår nu mycket bättre.

Min mamma blev av med sina magproblem och värmesvallningar efter 3 månaders användning av balansoljan. Problemen hade hon gått med i nästan 10 år. 

Med vivan så sålde jag till min styvbrors tjej då hon hade det jobbigt med stress och dåligt humör. Två månader senare frågar jag vad hon tycker och hon säger med ett leende att hon är jätte nöjd. Hon känner mindre stress, sover djupare och vaknar piggare. Men det hon gillade mest var att hon fått ett bättre humör och att tålamodet mot sina barn blivit längre och bättre. 

-Jag valde dom exemplen då det är min familj, men jag har hört fler exempel och storys från andra också. - Dennis , Livscoach - dempur@gmail.com

Viva är ett naturligt kosttillskott som kan förbättra humöret och öka ditt allmänna välbefinnande på flera olika sätt. Viva hjälper dig att minska stress och bidrar till ett positivt humör genom att främja ett friskt och välfungerande nervsystem/hjärna och den normala psykologiska och mentala funktionen.

Produkten bidrar också till att minska trötthet och utmattning. Flera nyligen utförda kliniska provningar har bekräftat produktens effekt, som spänner från små förbättringar till livsförändrande resultat.

Viva är en kombination av affron®, ett standardiserat och patentskyddat extrakt av rena saffranspistiller (Crocus sativus L) av förstklassig kvalitet från Spanien, fem B-vitaminer, jod och vitamin C.

Beställ 1 paket Viva idag,
Just nu upp till 30% rabatt och gratis livsstils coachning online ingår.
SÖMN - Viva bidrar till att lindra mental trötthet och utmattning samt främjar en god sömn*1

AVKOPPLING - Viva bidrar till att minska vardagsstress*1

VÄLMÅENDE - Bidrar till ett positivt humör *1
Powered By ClickFunnels.com
Privacy Policy Cookie Policy